Όταν η Venini συνάντησε τον Peter Marino

Η uber elegant αισθητική της Venini μπορεί να συνυπάρξει με το πιο dark ύφος του αρχιτέκτονα Peter Marino;

Βλέποντας κανείς το αποτέλεσμα του "γάμου", τη σειρά "Black Belt" που μόλις παρουσίασε η Venini, μπορεί εύκολα να απαντήσει ναι στην παραπάνω ερώτηση.  

Ο Αμερικανός Peter Marino είναι γνωστός κυρίως για δύο πράγματα: Αφενός για το ιδιαίτερο γούστο του στη μόδα με το μαύρο, τα leather στοιχεία και γενικά το όλο sm look, αφετέρου -και προπαντός- για τη συνεργασία του με τον οίκο Fendi του οποίου τα (περισσότερα) καταστήματα ανά τον κόσμο υπογράφει. Η Ιταλική Venini είναι επίσης γνωστή κυρίως για δύο πράγματα: Για την απίστευτη ποιότητα των κρυστάλλων της και βέβαια για το μοναδική της τεχνική, δύο στοιχεία που εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.    

Η συνάντηση των δύο οδήγησε στη δημιουργία της συλλογής "Black Belt". Ο Marino περιβάλλει το εύθραυστο κρύσταλλο της Venini με μία μαύρη ζώνη, σήμα κατατεθέν του ιδιαίτερου ύφους του, δημιουργώντας μία έντονη οπτική αντίθεση που σφραγίζει το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Black Label είναι μια απολύτως limited edition σειρά -κυκλοφορούν μόλις 349 κομμάτια. Στην Ελλάδα αντικείμενα Venini θα βρείτε στα καταστήματα Άβαξ

Η Silvia Damiani και ο Peter Marino

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ