Ανεξάντλητες δυνατότητες για τους επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο

Ο πιο αξιόπιστος σύμβουλος ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορίων, καταστημάτων λιανικής, πλοίων και yachts που διακρίνονται για την αισθητική και τις απαιτήσεις τους. Αυτή είναι η WP Hellas που εγκαινίασε τα νέα της showrooms στο Μαρούσι

Η WP Hellas, υποδέχθηκε εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους στα εγκαίνια των νέων της ανακαινισμένων showrooms, στο Μαρούσι. Με τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στρωμένο με digital printed μοκέτες της Ege Carpets, σε σχέδια βεγγαλικών, η διακεκριμένη εταιρεία διάθεσης υλικών εσωτερικής διακόσμησης επαγγελματικού χώρου, ξενοδοχειακού εξοπλισμού και κατοικίας εντυπωσίασε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της WP Hellas κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία για πάνω από 40 χρόνια, υπογράμμισε ότι, ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική- ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κρίσης- η εταιρεία έκανε σημαντικά βήματα προόδου, και θα συνεχίσει να εξελίσσεται θέτοντας όλο και υψηλότερους στόχους για το μέλλον. Τόνισε επίσης, ότι η ανάπτυξη έρχεται επενδύοντας όχι μόνο στις εγκαταστάσεις και στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά κυρίως στις διαχρονικές συνεργασίες με τους πελάτες της, με μοναδική προτεραιότητα την ποιότητα και τη συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνει.

Ο CEO της Ege Group, κ. Svend Aage Færch Nielsen καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ίδιας εταιρείας στη Μέση Ανατολή και Αφρική, κ. Michael BØgsted, τίμησαν με την παρουσία τους την WP Hellas -αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EGE carpets, στην Ελλάδα- δηλώνοντας έτσι την υποστήριξή τους και συνεχάρησαν την εταιρεία για το ουσιαστικό της έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Η WP Hellas διασφαλίζει υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και υποδειγματικό after sales service. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής μοκέτας, δαπέδου, ταπετσαρίας και υφασμάτων, όπως οι Ege Carpets, Brintons Carpets, Amtico Flooring, MOSO Bamboo, Vescom Wallcoverings, Kobe Fabrics, Creation Baumann Fabrics και αρκετούς άλλους που ικανοποιούν τα αυστηρά ποιοτικά κριτήριά της.

Το κτίριο της WP Hellas με τις εντυπωσιακές Ege Carpets το βράδυ των εγκαινίων

Ο όροφος δειγματισμού υφασμάτων επίπλωσης, δαπέδων και κουρτινών

Η είσοδος του κτιρίου με μια συλλογή από digital printed μοκέτες Ege Carpets

Showroom δαπέδων Amtico

Sven Nielsen, Δημήτρης Γεωργιάδης και Michael Bogsted

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ