Α&Μ Architects, 35 χρόνια δημιουργίας

Για 35 χρόνια, η διαρκής εξέλιξη, η αναζήτηση της καινοτομίας και το team working είναι οι αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της A&M Architects. Το γεγονός γιορτάστηκε μαζί με συνεργάτες και φίλους σε ένα ιδιαίτερο event

Μία δυναμική εταιρεία με ένα εξαιρετικά πλούσιο portfolio έργων που εκτείνεται από τις ιδιωτικές κατοικίες έως τα κτίρια γραφείων, τα ξενοδοχεία, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα. Η A&M Architects ξεκίνησε τη δραστηριότητα της πριν 35 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία με παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Επιπλέον εκείνο που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι το εξαιρετικό team spirit ανάμεσα στους ανθρώπους της. Είναι πραγματικά μια ομάδα που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για την εξέλιξη και την προοπτική της. 

Α&Μ Architects, 35 χρόνια δημιουργίας

Αυτό άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο 48 Urban Garden. Ημέρα ξεχωριστή για την Α&Μ, καθώς φέτος εκτός από τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας προσήλθαν φίλοι, πελάτες και διακεκριμένοι ομιλητές, όχι μόνο από τον χώρο του Design και της Αρχιτεκτονικής αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της επιχειρηματικότητας, που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό, στο επιχειρείν και την επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της The Α&Μ Group, Μιχάλης Μαυρολέων, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στα 35 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο moto "Building Relationships” που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, μίλησε για τις προοπτικές που επιφυλάσσει το μέλλον, δίνοντας έμφαση στο νέο motto της εσωτερικής στρατηγικής της Α&Μ για τα επόμενα χρόνια, το: "Building Culture”, τη συγκέντρωση δηλαδή αξιόλογων επαγγελματιών που διαθέτουν κοινές αξίες, πιστεύω, και πρακτικές, με στόχο τη διαρκή εξέλιξη και την καινοτομία.

Ο Μιχάλης Μαυρολέων, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος A&M Group

Ο σχεδιαστής Σωτήρης Λάζου

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ