Η κρυστάλλινη Chanel στο Άμστερνταμ

Κατασκευασμένη με γυάλινα τούβλα υψηλής τεχνολογίας, η πρόσοψη στο παραδοσιακό κτίριο που στεγάζει τη Chanel στο Άμστερνταμ εντυπωσιάζει.

Πώς διατηρείται ο παραδοσιακός χαρακτήρας στην πρόσοψη ενός κτιρίου η οποία χρειάζεται ανακαίνιση; Οι Ολλανδοί αρχιτέκτονες MVRDV βρήκαν τη λύση για την μπουτίκ Chanel στο Άμστερνταμ αντικαθιστώντας τα κόκκινα τούβλα με γυάλινα! Κι αν νομίζετε ότι η πρόσοψη κινδυνεύει να σπάσει ή να ραγίσει, κάνετε λάθος. Τα συγκεκριμένα γυάλινα τούβλα έχουν μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής ακόμη κι από το μπετόν. Θεμιτό, καθώς είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Γερμανών και Βενετσιάνων ειδικών, οι οποίοι δούλεψαν για ένα χρόνο σε ένα χώρο που θύμιζε εργαστήριο και όχι γιαπί. Οι MVRDV ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο με το Crystal House δείχνοντας στην πράξη πώς η τεχνολογία μπορεί να εξελίξει την παράδοση κι όχι να την καταστρέψει.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Pure & Simple Style

Επόμενο άρθρο

African American

MUST READ