Αεροδρόμιο χαμηλού κόστους και υψηλού design

Μπλε λωρίδες τρεξίματος για τις αναχωρήσεις και κόκκινες για τις αφίξεις χαρακτηρίζουν τους διαδρόμους του τερματικού σταθμού 3 στο διεθνές αεροδρόμιο Narita στην Ιαπωνία.

Μπλε λωρίδες τρεξίματος για τις αναχωρήσεις και κόκκινες για τις αφίξεις χαρακτηρίζουν τους διαδρόμους του τερματικού σταθμού 3 στο διεθνές αεροδρόμιο Narita στην Ιαπωνία.

Το design στον διάδρομο του τερματικού σταθμού 3 στο διεθνές αεροδρόμιο Νarita στην Ιαπωνία μιμείται το σχήμα, το χρώμα, την υφή και τη λειτουργία του γηπέδου του στίβου. Η επιλογή είναι απόλυτα ταιριαστή για το τον τερματικό σταθμό που απευθύνεται αποκλειστικά στους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους και σχεδιάστηκε μόλις από το δημιουργικό εργαστήριο Party, τον οίκο Muji και της εταιρείας συμβούλων Nikken με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διοργανώσει η χώρα το 2020. Η ομάδα επικεντρώθηκε στο interior design και την αρχιτεκτονική ενός ολοκληρωμένου αεροδρομίου χαμηλού κόστους, με προϋπολογισμό έργου στο μισό των συνηθισμένων κονδυλίων για projects αεροδρομίων. Επί του πρακτέου στην αρχιτεκτονική και το interior design, το χαμηλό κόστος μεταφράστηκε στην αντικατάσταση των κυλιόμενων διαδρόμων και των φωτεινών επιγραφών με έναν τον fun διάδρομο στίβου και την ευκολονόητη σήμανση. Η αρχιτεκτονική ιδέα που χρησιμοποιήθηκε συνοψίζεται στο δόγμα “περισσότερα από 2 σε 1” που σημαίνει ότι για περισσότερες λειτουργίες χρησιμοποιούνται λιγότερες υποδομές. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Narita φιλοδοξούν ο τερματικός σταθμός 3 να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα meeting point διεθνών ταξιδιωτών το 2020.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ