Design χαμηλών τόνων

Ο αρχιτέκτονας Vincent Van Duysen διαμόρφωσε το νέο κατάστημα της Aesop στο Αμβούργο, όπου πρωταγωνιστούν –φυσικά– τα φυσικά υλικά.

Ο αρχιτέκτονας Vincent Van Duysen διαμόρφωσε το νέο κατάστημα της Aesop στο Αμβούργο, όπου πρωταγωνιστούν –φυσικά– τα φυσικά υλικά.

Για όσους δεν τα γνωρίζουν, τα καλλυντικά Aesop συνδυάζουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η φύση με ό,τι καλύτερο μπορεί να παρασκευάσει ο άνθρωπος, σε uber-stylish «περιτύλιγμα». Κατά σύμπτωση –ή μήπως όχι;– ακριβώς ο ίδιος συνδυασμός κυριαρχεί και στο σχεδιασμό του νέου καταστήματος της αυστραλέζικης φίρμας στο Αμβούργο: Φυσικά υλικά (ξύλο και πέτρα), γήινοι τόνοι και διακριτικό design πρωταγωνιστούν σε ένα αριστοτεχνικό mix που υπογράφει ο Vincent Van Duysen. O Βέλγος αρχιτέκτονας και σχεδιαστής, που μεταξύ άλλων έχει υπογράψει projects για τα Selfridges, Calvin Klein και La Rinascente, βρήκε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο signature στυλ της Aesop και το δικό του, ένα κράμα «ήσυχου» μινιμαλισμού και κυβισμού, που γυρίζει την πλάτη στον ψυχρό σχεδιασμό χάρη στην ευφυή χρήση ζεστών, φυσικών υλικών. Έτσι και στο κατάστημα Aesop του Αμβούργου, το design κρατά χαμηλούς τόνους, με την παράσταση να κλέβουν στοιχεία όπως ο πέτρινος νιπτήρας όπου οι πελάτες μπορούν να «γνωρίσουν» στην πράξη τις υφές και τα αρώματα της Aesop, αλλά και η privé καμπίνα –για τους πιο απαιτητικούς–, η οποία προσφέρει 6 θεραπείες 60 ή 90 λεπτών για αναζωογόνηση και της πιο ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Τα προϊόντα της Aesop κάνουν shipping και στην Ελλάδα στο www.aesop.com.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Μe Hotel στο Λονδίνο

Επόμενο άρθρο

Νew ottoman

MUST READ