Κολωνάκι Confidential

Με πυρήνα τον αέναο διάλογο μεταξύ αρσενικού και θηλυκού και αφορμή τη γοητεία αλλοτινών εποχών, η πρώτη boutique Nikos Koulis Jewels στην Αθήνα είναι πλέον γεγονός.

Με πυρήνα τον αέναο διάλογο μεταξύ αρσενικού και θηλυκού και αφορμή τη γοητεία αλλοτινών εποχών, η πρώτη boutique Nikos Koulis Jewels στην Αθήνα είναι πλέον γεγονός.

Οι συλλογές κοσμημάτων Nikos Koulis σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Τις δημιουργίες του έχουν φορέσει σταρ όπως η Rihanna –η οποία επέλεξε δαχτυλίδια του Έλληνα σχεδιαστή για την εμφάνισή της στα περσινά American Music Awards–, η Daphne Guiness, η Jennifer Lopez, αλλά και ο Valentino Garavani. Παράλληλα, κομμάτια του brand μπορεί να βρει κανείς σε κορυφαία καταστήματα και boutiques του εξωτερικού, όπως το Bergdorf Goodman στη Νέα Υόρκη, το Matches στο Λονδίνο, το Collette και το Montaigne Market στο Παρίσι. Μετά την πρώτη boutique Nikos Koulis, που άνοιξε αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο, το πολυ-αναμενόμενο flagship store στο Κολωνάκι είναι γεγονός. Με γνώμονα το συνεχή διάλογο ανάμεσα σε έντονα ανδρικά και θηλυκά στοιχεία και έμπνευση κοινώς αποδεκτές οικουμενικές αναφορές από το χώρο της τέχνης και την απαράμιλλη γοητεία άλλων εποχών, η πρώτη boutique Nikos Koulis Jewels στην Αθήνα δεν είναι απλώς ένα ακόμη κατάστημα με προσεγμένο design. Είναι ένας χώρος βαθιά προσωπικός, που αποπνέει ένα αίσθημα οικειότητας και άνεσης στον επισκέπτη, στοιχείο απαραίτητο για την ιδιότυπη θέαση των κοσμημάτων Nikos Koulis. Το ιδιαίτερο έργο, που προσομοιάζει με το μπουντουάρ μιας γυναίκας συνδυασμένο με το μυστήριο ενός αυστηρού ανδρικού lounge, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας σημαντικών ονομάτων από το χώρο του design και της τέχνης, όπως Stage Design Office, Αλέξανδρος Παπαδιάς και Σωκράτης Σωκράτους. Η κλασική μουσική που ακούγεται από τα εξωτερικά ηχεία της boutique ολοκληρώνει το κομψό σκηνικό.

Αθήνα: Φιλικής Εταιρείας 15, Πλατεία Κολωνακίου, τηλ. 210 7233783

Μύκονος: Ν. Καλογερά 35, Χώρα, τηλ. 22890 28688

www.nikoskoulis.gr, www.facebook.com/nikoskoulisjewels, www.instagram.com/nikoskoulisjewels

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Ενα Opso στο Λονδίνο

MUST READ