Έβδομη Τέχνη

Στην Πολωνία, η μόδα των απλών multiplex έχει παραχωρήσει τη θέση της στους κινηματογράφους art house. Παράδειγμα ο κινηματογράφος New Horizons στην πόλη Wroclaw με εννέα αίθουσας προβολής και φουαγιέ- πολιτιστικό κέντρο.

Στην Πολωνία, η μόδα των απλών multiplex έχει παραχωρήσει τη θέση της στους κινηματογράφους art house. Παράδειγμα ο κινηματογράφος New Horizons στην πόλη Wrocław με εννέα αίθουσας προβολής και φουαγιέ- πολιτιστικό κέντρο.

Το alternative look για το φουαγιέ του πολωνέζικου κινηματογράφου New Horizons Cinema στην πόλη Wrocław υπογράφουν οι Buck Achitekci με μια low budget και διαδραστική πρόταση. Ο χώρος του φουαγιέ προορίζεται να φιλοξενήσει τελετές απονομής βραβείων, διάφορα φεστιβάλ, εκθέσεις και επιμορφωτικά προγράμματα. Γι' αυτό το λόγο η διαμόρφωσή του ανατέθηκε στο progressive αρχιτεκτονικό γραφείο Buck Achitekci των Dominika και Pawel Buck, που από το 2008 ειδικεύονται σε χωρoταξικά και οπτικά projects. Οι ιδέες κλειδί στην ανακαίνιση ήταν ο ανοιχτός χώρος και η ευελιξία στους τρεις ορόφους του φουαγιέ. Όλα τα έπιπλα και οι κατασκευές είναι ελαφριά, εύκολα στην μετακίνηση και στην τοποθέτηση ώστε να δημιουργούν νέες λειτουργικές συνθέσεις.

Καθώς πρόκειται για ένα ανεξάρτητο project, οι αρχιτέκτονες ολοκλήρωσαν το έργο μέσα σε τέσσερις εβδομάδες μόνο, με το χαμηλότερο δυνατό budget. Τα υλικά και τα έπιπλα που επέλεξαν είναι αντισυμβατικά και χρησιμοποιήθηκαν με πολύ φαντασία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κούνιες, οι θήκες από πλεξιγκλάς και τα φωτιστικά από νέον, όλα με την υπογραφή των Buck Achitekci.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Sweet Victory!

MUST READ