John Pawson και Ian Schrager συναντιούνται στο Μαϊάμι

Ο hotelier Ian Schrager επιστρέφει στο Μαιάμι με ένα project κατοικιών στην κορυφή του ξενοδοχείου Μiami Beach Edition. Την μελέτη ανέλαβε ο αρχιτέκτονας John Pawson.

Ο hotelier Ian Schrager επιστρέφει στο Μαιάμι με ένα project κατοικιών στην κορυφή του ξενοδοχείου Μiami Beach Edition. Την μελέτη ανέλαβε ο αρχιτέκτονας John Pawson.

17 χρόνια μετά την ίδρυση του ξενοδοχείου Delanο στην παραλία του Mαιάμι, ο ξενοδόχος Ian Schrager επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με ένα νέο δυναμικό project κατοικιών. Οι κατοικίες The Miami Beach Edition είναι 26 μοναδικά σπίτια που όπως λέει ο hotelier “αιχμαλωτίζουν τις λεπτομέρειες της ζωής ειδικά για τον πολίτη του κόσμου που θέλει να αποκτήσει ρίζες στο Μαϊάμι”. Σχεδιασμένες από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα John Pawson, οι κατοικίες θα φιλοξενηθούν στους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου

Miami Beach Edition, ένα κτίριο ορόσημο της πόλης από τη δεκαετία του 50 και θα καταλάβουν επίσης και το γειτονικό πύργο 18 ορόφων. Εχουν στόχο να προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες που μπορεί να βάλει ο νους: από την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, στις επιλογές για φαγητό, ποτό και διασκέδαση και την ιδιωτική είσοδο και μία κρυφή “celebrity” είσοδο.

Τα δωμάτια εξωτερικού χώρου σχεδιάστηκαν με γνώμονα την πρόθεση των επισκεπτών του Μαϊάμι να βρίσκονται έξω. Σαν κήποι στον ουρανό περιλαμβάνουν πισίνες, χώρους για μπιλιάρδο, εξωτερικές κουζίνες, τραπεζαρίες, γωνιές με τζάκι, πέργκολες με βουκαμβίλιες, ακόμη κι ένα γυμναστήριο για γιόγκα με θέα τον ωκεανό. Μάλιστα στους τελευταίους ορόφους ο Pawson επιμελήθηκε τη διαρρύθμιση ώστε να θυμίζει κατάστρωμα σε πλοίο.

Στον εσωτερικό χώρο, τα γενναιόδωρα παράθυρα, και το λευκό ξύλο teak στα δάπεδα ενισχύει την ανάλαφρη αίσθηση. Κάθε σπίτι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα ποία προσαρμόζονται περαιτέρω ανάλογα με την αισθητική των κατοίκων. Οι ανοιχτές κουζίνες και τα μπάνια από ιταλικά πάνελς λευκού όνυχα και οι μπανιέρες και οι νεροχύτες από τσιμέντο αντικατοπτρίζουν την ιδέα της λιτής πολυτέλειας.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Office on the road

Επόμενο άρθρο

Cafe Royal στο Λονδίνο

MUST READ