Office on the road

Η κάποτε απαξιωμένη ξύλινη παλέτα περνάει στα χέρια των αρχιτεκτόνων Dubbeldam και δομεί ένα ολοκληρωμένο pop up γραφείο.

Η κάποτε απαξιωμένη ξύλινη παλέτα περνάει στα χέρια των αρχιτεκτόνων Dubbeldam και δομεί ένα ολοκληρωμένο pop up γραφείο.

“Πως δουλεύεις”; Αυτό είναι το ερώτημα δίνει λύσει ο χώρος Pop Up Office που δημιούργησαν οι αρχιτέκτονες Dubbeldam, από το Τορόντο. Το έργο παρουσιάστηκε στο φετινό Interior Design Show της πόλης κι εντάσσεται στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού όπου τέσσερις αρχιτέκτονες κλήθηκαν να σχεδιάσουν ένα γραφείο από ένα μεταφορικό κυτίο. Οι Dubbeldam ανταποκρίθηκαν με χτιστά έπιπλα από ξύλινες παλέτες μεταφοράς. Συνολικά, όλη η δομή του γραφείου φτιάχνεται από πέντε διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να συναρμολογηθούν σε όποια διαρρύθμιση επιθυμεί ο κάθε χρήστης. Τα κομμάτια φτιάχτηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετούν τη “συγκέντρωση”, τη “συνεργασία”, την “ξεκούραση” και την “επανατροφοδοσία”, για το χώρο του φαγητού. Ο σκοπός του έργου είναι ένα περιβάλλον εργασίας που μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε υπάρχει ο χώρος για το φιλοξενήσει.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ